NEDJELJA DOBROG PASTIRA

Danas i ovaj tjedan se osobito moli za duhovna zvanja u našoj župi i u cijeloj Crkvi. Važno je da obitelji budu otvorene za duhovna zvanja i da u tome podržavaju svoju djecu. Obitelji su mjesta gdje se rađaju i sazrijevaju duhovni pozivi zato je važno o tome ponekad i govoriti u obitelji.

Od sutra, 1. svibnja, započinju svibanjske pobožnosti. Molitva krunice i euharistija. Pokušajmo, ako do sad nismo, otkriti bogatstvo molitve krunice.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka u čast sv. Antunu.

U srijedu je blagdan  Svetih Filipa i Jakova, apostola.

Matica Hrvatska, ogranak Kloštar Ivanić poziva sve na predstavljanje zbornika radova o povijesti dugoj 920 godina „Otoka Ivanicha“. Imate plakat na oglasnoj ploči. Tema radova su povijesne, političke i vjerske, te svakako preporučamo. Predstavljanje je u srijedu u Pučkom domu u 20 sati.

Sljedeći petak je Prvi Petak i obavljamo devetenicu u čast Presvetog Srca Isusova.  Prije večernje Mise pokorničko bogoslužje, Zlatna krunica i pod Misom pričest pod „obje prilike“.

U subotu je kod nas u 11 sati Sveta Krizma. Podržimo naše krizmanike i njihove obitelji i sjetimo ih se u molitvi.

Sljedeće subote na večernjoj Misi, budući da je prva subota, molimo za duhovna zvanja i molimo Božanski časoslov. Dođite, vidite što je to, i molimo zajedno za duhovna zvanja.

Sljedeće nedjelje neka ovogodišnji prvopričesnici i njihovi roditelji dođu na Svetu Misu u 11 sati i nakon toga ostanu na roditeljskom sastanku.

Sljedeće nedjelje je mjesečna skupština OFS-a u 16:30 sati.

3. USKRSNA NEDJELJA

24. travnja 2023.

5. USKRSNA NEDJELJA

8. svibnja 2023.