KRŠTENJE GOSPODINOVO


Današnjom nedjeljom Krštenja Gospodinova završava Božićno vrijeme i počinje vrijeme kroz godinu. Danas slobodno možete raskititi borove i jaslice, iako je dobro da ostanu radi potpunog oprosta koji stari i bolesni mogu dobiti jer ne mogu ići na misu.


Ovaj tjedan nastavljamo redovita župna događanja. Vjeronauk za krizmanike (srijeda u 17h i subota u 11 h), za prvopričesnike (subota u 9 h), susret ministranata u subotu u 10 h, susret Franjevačke mladeži (subota u 19, 15 h), euharistijsko klanjanje u četvrtak nakon svete mise. Pozivamo sve da se priključe i na taj način prodube vlastitu duhovnost.
Vjeronauk za odrasle i instrukcije još neće početi ovaj tjedan.


U ponedjeljak je posljednji dan blagoslova obitelji. Svi koji nisu bili u mogućnosti primiti redoviti blagoslov, ako žele mogu se javiti u župni ured pa ćemo doći naknadno po dogovoru.

U ponedjeljak u 19:30 je redoviti mjesečni susret volontera Caritasa.


Ovom prilikom od srca još jednom zahvaljujemo svim pastoralnim i ekonomskim vijećnicima, volonterima caritasa, članovima OFS-a, FRAME, ministrantima, zborašima, časnim sestrama, grupama koje su sudjelovale u organizaciji i provedbi adventskih i Božićnih događanja u našoj Župi, suradnicima u ukrašavanju i uređenju dvorišta, donatorima, svima koji su na bilo koji način uložili svoje vrijeme i trud kako bismo ovako svećano i dostojanstveno proslavili svetkovinu Kristova rođenja.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

16. siječnja 2024.