KRŠTENJE GOSPODINOVO

Današnjom nedjeljom Krštenja Gospodinova završava Božićno vrijeme i počinje vrijeme kroz godinu. Danas slobodno možete raskititi borove i jaslice. Mnogi su prihvatili ovaj naš  poticaj da se zadrže bor i jaslice do kraja božićnog vremena i to nam je drago.

Župnog vjeronauka još neće biti ovog tjedna kao ni instrukcije.

Ministrantski susreti se nastavljaju sljedeće subote. Pozivamo sve koji se žele priključiti ministrantima da dođu u subotu.

 Odlučili smo pokušati osnovati dječji zbor. Zbor će voditi s. Blaženka, a prvo okupljanje će biti sljedeće subote  u 11 sati. Bilo bi dobro da vi roditelji podržite svoju djecu u ovoj plemenitoj težnji za vašu župu.

SUSRETI MLADIH – FRAMA –  se također nastavlja od sljedeće subote nakon večernje Mise. Svi zainteresirani (14-25 g.) mogu slobodno doći.

 Utorkom počinje redovito pobožnost sv. Antunu u 18 sati.

Četvrtkom euharistijsko klanjanje nakon Mise.

Završili smo božićni blagoslov obitelji prema redovitom rasporedu.

HVALA svima Vama i svim našim obiteljima na srdačnom gostoprimstvu, na lijepim susretima i zajedničkoj molitvi u Vašim domovima.

Hvala Vam i za Vaše darove kojima ste darivali svećenike i bogoslove.

Hvala našim vijećnicima, pratiocima i ministrantima koji su išli sa svećenicima i bogoslovima.

Pozivamo one obitelji koje nisu primile božićni blagoslov jer nisu bile kod kuće kada je svećenik dolazio ili iz nekog drugog razloga, neka nazovu telefonom i dogovore blagoslov za dan i vrijeme kada je obitelj zajedno!

Ponedjeljak od 15:30 sati pospremat ćemo jaslice pa molimo one koji su bili uključeni u postavljanje da se okupimo u ponedjeljak za sklanjanje jaslica.

Obavještavamo da je krizma ove godine u našoj župi 14. svibnja a Prva sveta pričest 22. svibnja. Molimo da kumovi čim prije donesu posvjedočenje za kumovanje. Kumovi mogu biti samo osobe koje i sami imaju krizmu i ako žive s nekim, moraju s tom osobom biti crkveno vjenčani. Rastavljeni također mogu biti kumovi ali ne smiju nevjenčano živjeti s nekim. Kumovi koji su iz naše župe, samo moraju doći osobno u župni ured i potvrditi da imaju uvjete da budu kumovi.

Sljedeće nedjelje je skupština OFS-a u 15:30 sati.

2. NEDJELJA PO BOŽIĆU

4. siječnja 2022.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

18. siječnja 2022.