SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA

Published by admin on

Danas je blagdan Sv. Obitelji a ispušta se blagdana Sv. Stjepana. Naravno oni koji nose to ime, za njih i dalje ostaje blagdan koji slave i čestitamo im imendan.

Večeras nakon večernje Mise je Božićni koncert u našoj crkvi koji izvode naši mladi i djeca. Preporučamo obiteljima s djecom a svi ste naravno dobrodošli.

Sutra započinjemo s blagoslovom obitelji. Za vrijeme blagoslova nije potrebno da nas se čeka pred kućom jer imamo popis za blagoslov. Provjerite imate li kućne brojeve na kući ili kapiji jer to nam je važno, po njima pronalazimo adresu. Ako su vam psi pušteni u dvorištu a nemate zvona, morat ćemo vas zaobići. Također vas molimo da za vrijeme blagoslova psi i mačke koji inače borave u kući ne budu u prostoriji u kojoj se blagoslivlja jer dolazi do neugodnih situacija. Oni koji žele biti pratnja u blagoslovu neka nam se na vrijeme jave.

U ponedjeljak je blagdan Sv. Ivana apostola.

U utorak je blagdan Nevine dječice. Pozivamo obitelji s malom djecom da dođu na večernju Misu jer će biti i prigodni blagoslov djece.

U petak je Stara godina: Svečana Misa zahvalnica je u 17 sati.

Subota – 01. siječnja: Nova godinaB.D.Marija Bogorodica. Svete Mise su u župnoj crkvi na Novu godinu u 11 sati prije podne i poslije podne u 16 i u 18 sati.

HVALA svima onima koji su pomagali u postavljanju božićnih jaslica, kićenju borova i uređenju naše crkve za svete božićne blagdane. Hvala svima za pomoć i djelovanju u karitativnim akcijama i hvala svima na pomoći u organizaciji živih jaslica u našoj župi. Hvala obiteljima i dobročiniteljima koji svojim obiteljskim darom doprinose za potrebe crkve i samostana.

HVALA SVIMA ZA SVE!