USKRSNUĆE GOSPODINOVO

Svima Vama i Vašim obiteljima i svim ljudima dobre volje SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS žele vam: braća franjevci, sestre franjevke i sestre karmeličanke !!

HVALA svima! Osobito hvala ministrantima, liturgičarima-čitačima i članovima župnih zborova i voditeljima, članovima našeg ŽPV-a i ŽEV-a, Frami i prijateljima samostana.

Hvala našim dragim sestrama franjevkama i mladima za uređivanje dvorišta i crkve. Hvala volonterima Caritasa koji su posredovali najpotrebnije namirnice obiteljima u našoj Župi i uručili im prigodni dar za Uskrs.

Hvala vama koji ste svojim darom sudjelovali u Caritasu! Hvala svima za sve, osobito onima koji su se trudili a nisu spomenuti.

Sutra – Uskrsni ponedjeljak: Mise su u župnoj crkvi u 8:30, 11, i navečer u 19 sati.

Ovaj tjedan imamo svaki dan našu devetnicu u čast Božjeg Milosrđa svakoga dana u 15 sati. Potičemo vas da se uključite i zajedno molimo te se ujedinjujemo u dobru za spas cijeloga svijeta. Sljedeće nedjelje je blagdan Božjeg Milosrđa.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka u čast sv. Antunu.


Sljedeće subote, 15. travnja, pred nedjelju Božanskog milosrđa je:

Hodočašće Sisačke biskupije u naše Svetište Majke Milosrđa.

Lijepo pozivamo sve vas da se u što većem broju, kao domaćini, okupimo na svečanoj hodočasničkoj Misi koju će predvoditi biskup Vlado Košić u zajedništvu sa župnicima i svećenicima Sisačke biskupije koja će biti u 11 sati. Ovim putem pozivamo branitelje, lovce, kudove, dvd vatrogasce, mažoretkinje, prijatelje kloštra(zastave…odore, nošnje..) da svi sudjelujemo na ovoj hodočasničkoj Misi jer ne možemo očekivati da drugi cijene naše svetište koje je biskupijsko svetište i ujedno najstarije u sjevernoj hrvatskoj ako ga mi sami ne cijenimo i častimo. Toga dana će biti Mise još u 8:30 i 19 sati.

Molimo pastoralne i ekonomske vjećnike, ofs i framu, da budete na raspolaganju tu subotu od 9:30 sati ujutro za pisanje Misa, prodavanje svijeća, slaganje klupa i organizaciju za veliku Misu u 11 sati. Budimo ujedinjeni kao župa, duhovna obitelj i duhovno središte naše biskupije u ovom osobitom danu za našu župu i biskupiju.

3. USKRSNA NEDJELJA

24. travnja 2023.